Veilige & flexibele
werkplek

Profiteer van onze robuuste en veilige VMware Horizon Virtual Desktop Environment, die toegankelijk is vanaf elk apparaat waar ook ter wereld. Ons platform is zeer veilig en gecertificeerd voor veel gebruiksmogelijkheden, waardoor uw werknemers flexibel zijn.

Toegang Vanaf Elke Locatie

De virtuele werkruimte is niet alleen toegankelijk via een computer, integendeel: elk apparaat met een browser of app kan de virtuele werkplek benaderen en gebruiken.

Zeer Veilig

Om te voldoen aan de vereisten op het gebied van beveiliging, beheer en prestaties, voldoet onze beveiligingssoftware aan de voorwaarden die vereist zijn voor VDI-implementaties.

Het Is Persoonlijk

Personaliseer uw toegewezen werkplek op basis van uw behoeften. Kies een toepassing of software die beschikbaar is in uw virtuele werkruimte om uw productieviteit te verhogen.

U hebt geen VDI-kennis nodig om online een virtuele werkruimte te maken. Laat ons het voor u bouwen, hosten en beheren!

De virtuele werkruimte in de vorm van een online desktop (in een browser of app) kan niet alleen via een computer worden benaderd, integendeel: elk apparaat met een browser of apps kan de virtuele werkruimte gebruiken. Dit geeft u toegang tot uw online desktop via elk apparaat.

Omdat uw werkruimte ook op een smartphone of tablet werkt, heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens en toepassingen! De werkruimte kan grafisch worden versneld met behulp van een schaalbare GPU. Dit betekent dat u altijd de juiste prestaties hebt, onafhankelijk van de specificaties van uw apparaat.

Geweldige Functies

Multi OS Support

Choose Your Own Device (CYOD), meld u aan en gebruik uw werkruimte. We ondersteunen Microsoft Windows, Linux CentOS en Apple MacOS VDI’s (draaien op Apple Mac Pro’s) op ons VMware Horizon-platform.

Security & Authenticatie

Multifactor Authenticatie, Firewalls met UTM / IDM, dedicated Active Directory Server / LDAP-server, off-site OS-virtualisatie, geïsoleerde omgeving, versleutelde opslag, alleen-VPN-toegang.

Meerdere Use Cases

Het draait allemaal om u en uw behoeften, daarom bieden wij gezondheidszorg, advocatuur, financiële instellingen, grafisch intensief met GPU-accelaratie of dagelijks gebruik op kantoor gerichte VDI’s om uit te kiezen. GDPR, HIPAA en PCI-DSS compliant in een ISO27001 gecertificeerd datacenter.

Eenvoudig In Gebruik

Download de Horizon-app op uw Macbook, Laptop, iDevice of Android-apparaat en begin samen te werken in uw virtuele en beveiligde werkruimte. U kunt zelfs overal vanaf elk apparaat afdrukken en-/of telefoongesprekken voeren.

Creëer uw perfecte virtuele werkplek!

We willen u graag uitnodigen voor een goed gesprek over de werkplek van morgen. Raak overtuigd van het gemak en de flexibiliteit van deze oplossing.

ditsi.nl © 2019