[rev_slider alias=”managed-cloud-services-nl”]

Uw robuuste Cloud om uw werkprocessen te verbeteren

Managed & Cloud Services

Wij bouwen en beheren uw algehele platform.
Besteed uw dagelijkse beheer en operatie uit aan ons waarbij wij u daarmee ontzorgen.

Private, Public or Hybrid Cloud

Laat ons uw Private, Public of Hybrid Cloud hosten zonder gedoe met investeringen in nieuwe hardware of het onderhoud ervan,

Business Automation & Continuity

Wij kunnen u helpen bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen samen met integratie tussen systemen.

Aangeboden Diensten

Van het ontwikkelen van een strategie tot het implementeren en beheren van onze robuuste cloud-omgevingen, onze techknowledgists doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het maximale haalt uit onze cloud. Ze brengen leiderschap en ervaring met de integratie van de nieuwste technologieën zoals hybride cloudmodellen en cognitieve computing, allemaal om u te helpen bij het bouwen van een complete, beveiligingsrijke oplossing die nieuwe waarde creëert voor uw bedrijf.

Cloud Management and Operations Consulting

Experienced DITSI consultants can provide you with an assessment, roadmap, architecture design and implementation plan, plus integration assistance to successfully transition to a cloud environment.

Cloud Brokerage Managed Services Store

Search and order IT services from multiple cloud-based and traditional IT providers, mix and match solutions, be more responsive to users and enforce corporate policy and governance.

Cloud Brokerage Managed Services

Reduce risk and costs while supporting innovation through an IT supply chain approach that helps us deliver multi-vendor IT solutions aligned to business needs of any organization.

Cloud Deployment Services

Increase flexibility by using automation to provision and orchestrate hybrid cloud infrastructure ready for application. One click Install.

Cloud for SAP Applications

Moving your SAP applications to a managed cloud can deliver the flexibility and scalability by reducing costs, increasing agility and freeing up your staff resources.

Cloud for Oracle Solutions

Move your Oracle applications to a managed cloud environment so you can reduce complexities and costs, ensure you stay on track and support faster innovation.

Cloud Automation Services

Integrated automation can provide speed, quality and consistency of service delivery.

Integrated Managed Infrastructure Services

Enable consumption of services dynamically across multiple platforms through a self-service catalog and a choice of service levels.

Top Notch Support

Because you have better things to do, like create, sell and grow your business.

Het Gebruik Van Zorgeloze IT

Een voor de hand liggend voordeel van overstappen naar het IaaS-model zijn lagere infrastructuurkosten. Niet langer hebben organisaties de verantwoordelijkheid om uptime te garanderen, hardware- en netwerkapparatuur te onderhouden of oude apparatuur te vervangen. IaaS bespaart bedrijven ook van het hebben van meer capaciteit om plotselinge zakelijke spikes op te vangen. Organisaties met een kleinere IT-infrastructuur vereisen doorgaans ook een kleiner IT-personeel.

Een van de grootste voordelen van IaaS is de mogelijkheid om snel op en neer te schalen in antwoord op de vereisten van een onderneming. IaaS-providers hebben over het algemeen de nieuwste, krachtigste opslag, servers en netwerktechnologie om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Deze on-demand schaalbaarheid biedt extra flexibiliteit en grotere flexibiliteit om in te spelen op veranderende kansen en vereisten.

Wij zorgen elke dag voor uw verzoeken en beantwoorden binnen de SLA 24/7. Tijd, geld en energie die wordt besteed aan het nemen van beslissingen over technologie en het aannemen van personeel voor het beheren en onderhouden van de technologie-infrastructuur, wordt niet besteed aan de groei van het bedrijf. Door infrastructuur te verplaatsen naar een servicegericht model, kunnen organisaties hun tijd en middelen toespitsen waar ze horen, bij het ontwikkelen van innovaties in toepassingen en oplossingen. Dus laten we het allemaal voor u en uw organisatie doen.

Cloud Platformen

Wij werken met meerdere  cloud platformen. Het bouwen en beheren binnen deze platformen is voor ons geen probleem. Wij kunnen ook bestaande infrastructuren overnemen, standaardiseren en beheren.

Proprietary

IBM Cloud

Microsoft Azure Cloud

Open Source

Google Cloud Platform

Amazon Web Services

Heeft u andere vragen?

Laat Ons Een IT Health Check Uitvoeren
binnen Uw Bedrijf

Zorg Sector

Laat ons uw omgeving controleren of die nog steeds actueel en compliant is.

€0

Health Check van uw IT Omgeving

MKB

Laten we controleren of alles up-to-date is en of efficiënter kan worden gedaan.

€0

Health Check van uw IT Omgeving

Enterprise

Enterprise IT-healthcheck gaat over het hele bedrijf, inclusief wetgeving, overheid en processen.

€0

Health Check van uw IT Omgeving

e-Commerce – geen probleem!

Breng uw high performance webshop met ERP onder bij ons. Wij zorgen voor de beste performance en beheer zodat u zich kunt focussen op uw shop.

Self Service Portal

Bekijk eenvoudig de status van uw diensten, schaf nieuwe aan of breid uw bestaande uit via onze self service portal.

ditsi.nl © 2019