Wij Ontwerpen, Configureren en Implementerem uw Infrastructuur in elk datacenter of cloud.

We serve techknowledgy in ontwerp, configuratie, implementatie en beheer van uw platform.
Storage, Virtualisatie, Applicatie, Connectivity, Security & Meer.

We pakken creatieve uitdagingen met vasthoudendheid aan en we houden van wat we doen.

We zetten onze consultants in om organisaties te adviseren over het gebruik van informatietechnologie op de beste manier om hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Naast advies geven IT-consultants vaak ook schattingen, beheer, implementatie, implementatie en beheer van IT-systemen namens hun klantenorganisaties – een praktijk die bekend staat als “outsourcing”.

Onze engineers bieden professionele diensten om uw omgeving te implementeren, zodat deze kan meegroeien met uw bedrijf en bijna zorgeloos voor u kan worden. We zijn gespecialiseerd in het implementeren van NetApp, VMware, Cisco, Juniper, Citrix, CommVault, Veeam, HPE, IBM en DELL / EMC²-apparatuur en -oplossingen. We ondersteunen ook implementaties van Zerto, Windows, Unix, Linux, Oracle. SAP en anderen.

Onze consultants en engineers zijn pas tevreden met hun werk als u dat bent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als ontwerp, implementatie, onderhoud en ondersteuningsdiensten door uw bedrijf worden vereist.

40+ Tevreden Klanten

Het behalen van 100% klanttevredenheid is een van onze primaire doelen. Het maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie. Ontdek wat onze klanten over ons zeggen.

60+ Successvolle Projecten

We zijn altijd succesvol in het afronden en soms zelfs out of scope delen van een project. Meestal bij projecten waarbij wij het geheel in eigen handen hebben.

Onze expertise in third party integratie, beheer & support

Dit is wat u kunt verwachten van onze Techknowledgists

Wat maakt een expert op het gebied van managed cloudservices? Bewezen ervaring met het oplossen van problemen bij klanten binnen het subject als cloud, managed services en hun geïntegreerde IT-infrastructuur. Neem gerust contact op met een van onze consultants of engineers.

Projectmanager Advanced Services

Kennis en expertise op het gebied van outsourcing / beheer van IT-infrastructuren op basis van Unix / Linux, opslag, virtualisatie en middleware en applicaties, samen met open source en meer.

Infrastructure Consultant

Ervaren in adviseren en ontwerpen op Linux, Unix, Windows, Storage, Virtualization, Application, Architecture, Security, Networking, Automation, Orchestration en meer.

Infrastructure Engineer

Ervaren in het implementeren van Linux, Unix, Windows, Storage, Virtualization, Application, Architecture, Security, Networking, Automation en Orchestration-platforms.

Cloud Engineer

Ervaren in het implementeren van Linux, Unix, Windows, Opslag, Virtualisatie, Applicatie, Architectuur, Beveiliging, Netwerken, Automatisering en Orchestratie binnen cloudplatformen.

Security en integratie

Veilig integreren en beheren op heterogene platforms met krachtige autonomie via een enkele glasplaat.

Ontwerp, lanceer en beheer

Innovatieve nieuwe oplossingen tegen de snelheid van het bedrijfsleven door het gebruik van beheerde platforms in slechts enkele uren.

Houd uw bedrijf draaiende

Stel uw bedrijf in staat te anticiperen op problemen met de zichtbaarheid van applicaties.

Enkele Van Onze Grote Projecten

Entertainment Business

Verlenging en datamigratie van al hun wereldwijd gelokaliseerde NetApp-geclusterde opslagsystemen. Het project had ontwerp, implementeerde, migreerde, handhaafde en ondersteunde de reikwijdte waarin alle verwachte doelen werden bereikt.

We hebben ook een back-up- en archiveringsoplossing ontworpen en geïmplementeerd. We hebben dit project gemarkeerd als succesvol afgewerkt en overgedragen aan onze managed & cloud services-afdeling.

Wereldwijde Gas & Olie Maatschappij

We hebben hun nieuw verworven NetApp Flexpods geïmplementeerd op basis van onze ontwerpen die we samen met de klant hebben gemaakt, samen met de best practices van NetApp. We migreerden ook hun virtuele servers met applicaties van hun oudere platform.

We hebben ook de nieuwste vCenter Server Appliances geüpgraded en geïntroduceerd, vergezeld van de nieuwste ESXi. Wordt momenteel beheerd door onze beheerde en cloudserviceafdeling.

Grote Telecom & Service Provider

Langdurig onderhoud van hun enorme IaaS-platform voornamelijk gebaseerd op HPE-servers, NetApp Flexpods met VMware en IBM SVC-opslag met HDS en back-end opslagsystemen van Huawei. Geautomatiseerde implementaties van bare metal-servers.

Het toepassen van levenscyclusbeheer op oudere, meestal niet-ondersteunde platforms door deze te vernieuwen met de nieuwste bedrijfsstandaard, samen met upgrades van VMware ESXi en vCenter Servers.

Kom In Contact

Spreek Met Een Van
Onze Consultants
    ditsi.nl © 2019