Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, configureren en implementeren van uw cloudinfrastructuur.

Wij bieden deskundigheid op het gebied van ontwerp, configuratie, implementatie en beheer van uw IT-platform. Of het nu gaat om opslag, virtualisatie, applicaties, connectiviteit, beveiliging of meer, wij staan voor u klaar.

We pakken creatieve uitdagingen met vasthoudendheid aan en we houden van wat we doen.

Wij omarmen creatieve uitdagingen met vastberadenheid en passie voor ons werk. Onze consultants staan klaar om organisaties te begeleiden bij het effectief inzetten van informatietechnologie om hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Naast advies verstrekken onze IT-consultants vaak schattingen, beheren ze implementaties en bieden ze ondersteuning bij het beheer van IT-systemen namens hun klanten – een praktijk die bekend staat als “outsourcing”.

Onze engineers leveren professionele diensten om uw IT-omgeving te implementeren, zodat deze kan meegroeien met uw bedrijf en bijna moeiteloos voor u kan functioneren. We zijn gespecialiseerd in het implementeren van een breed scala aan apparatuur en oplossingen, waaronder NetApp, VMware, Cisco, Juniper, Citrix, CommVault, Veeam, HPE, IBM en DELL/EMC². Daarnaast ondersteunen we implementaties van Zerto, Windows, Unix, Linux, Oracle, SAP en andere systemen.

Onze consultants en engineers streven naar uw tevredenheid als ultiem doel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ontwerp, implementatie, onderhoud en ondersteuningsdiensten die uw bedrijf nodig heeft. We staan klaar om u van dienst te zijn.

40+ Tevreden Klanten

Het behalen van 100% klanttevredenheid is een van onze primaire doelen. Het maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie. Ontdek wat onze klanten over ons zeggen.

60+ Successvolle Projecten

We zijn altijd succesvol in het afronden en soms zelfs out of scope delen van een project. Meestal bij projecten waarbij wij het geheel in eigen handen hebben.

Onze expertise in third party integratie, beheer & support

Dit is wat u kunt verwachten van onze Techknowledgists

Wat maakt een expert op het gebied van managed cloudservices? Bewezen ervaring met het oplossen van problemen bij klanten binnen het subject als cloud, managed services en hun geïntegreerde IT-infrastructuur. Neem gerust contact op met een van onze consultants of engineers.

Projectmanager Advanced Services

Kennis en expertise op het gebied van outsourcing / beheer van IT-infrastructuren op basis van Unix / Linux, opslag, virtualisatie en middleware en applicaties, samen met open source en meer.

Infrastructure Consultant

Ervaren in adviseren en ontwerpen op Linux, Unix, Windows, Storage, Virtualization, Application, Architecture, Security, Networking, Automation, Orchestration en meer.

Infrastructure Engineer

Ervaren in het implementeren van Linux, Unix, Windows, Storage, Virtualization, Application, Architecture, Security, Networking, Automation en Orchestration-platforms.

Cloud Engineer

Ervaren in het implementeren van Linux, Unix, Windows, Opslag, Virtualisatie, Applicatie, Architectuur, Beveiliging, Netwerken, Automatisering en Orchestratie binnen cloudplatformen.

Security en integratie

Veilig integreren en beheren op heterogene platforms met krachtige autonomie via een enkele glasplaat.

Ontwerp, lanceer en beheer

Innovatieve nieuwe oplossingen tegen de snelheid van het bedrijfsleven door het gebruik van beheerde platforms in slechts enkele uren.

Houd uw bedrijf draaiende

Stel uw bedrijf in staat te anticiperen op problemen met de zichtbaarheid van applicaties.

Enkele Van Onze Grote Projecten

Entertainment Business

Verlenging en datamigratie van al hun wereldwijd gelokaliseerde NetApp-geclusterde opslagsystemen. Het project had ontwerp, implementeerde, migreerde, handhaafde en ondersteunde de reikwijdte waarin alle verwachte doelen werden bereikt.

We hebben ook een back-up- en archiveringsoplossing ontworpen en geïmplementeerd. We hebben dit project gemarkeerd als succesvol afgewerkt en overgedragen aan onze managed & cloud services-afdeling.

Wereldwijde Gas & Olie Maatschappij

We hebben hun nieuw verworven NetApp Flexpods geïmplementeerd op basis van onze ontwerpen die we samen met de klant hebben gemaakt, samen met de best practices van NetApp. We migreerden ook hun virtuele servers met applicaties van hun oudere platform.

We hebben ook de nieuwste vCenter Server Appliances geüpgraded en geïntroduceerd, vergezeld van de nieuwste ESXi. Wordt momenteel beheerd door onze beheerde en cloudserviceafdeling.

Grote Telecom & Service Provider

Langdurig onderhoud van hun enorme IaaS-platform voornamelijk gebaseerd op HPE-servers, NetApp Flexpods met VMware en IBM SVC-opslag met HDS en back-end opslagsystemen van Huawei. Geautomatiseerde implementaties van bare metal-servers.

Het toepassen van levenscyclusbeheer op oudere, meestal niet-ondersteunde platforms door deze te vernieuwen met de nieuwste bedrijfsstandaard, samen met upgrades van VMware ESXi en vCenter Servers.

Kom In Contact

Spreek Met Een Van
Onze Consultants
    ditsi.nl © 2019